Motosalon Výstaviště Brno 8.-11. března 2018

MOTOSALON je největší oborovou prezentací ve střední Evropě, jako jediný motocyklový veletrh s gescí Svazu dovozců automobilů (SDA) – motocyklová sekce.

Dle dohody společnosti Veletrhy Brno, a.s. a motocyklové sekce Svazu dovozců automobilů se od roku 2010veletrh MOTOSALON střídavě koná v Brně a Praze. Devátý ročník veletrhu MOTOSALON se tak po roční pauze opět uskuteční na brněnském výstavišti.

Veletrh předvede reprezentativní zastoupení významných značek dostupných na českém trhu s nejaktuálnějšími novinkami a nabídne návštěvníkovi přehlídku všeho, co s motocyklem souvisí včetně atraktivních doprovodných programů.

Devátý ročník mezinárodního veletrhu motocyklů, čtyřkolek, příslušenství a oblečení Motosalon se letos konal na brněnském výstavišti od 8. do 11. března 2018. Tradiční zahájení motorkářské sezóny navštívilo opět k 60 000 návštěvníků, přičemž letos přijelo více Slováků a Poláků, což kladně hodnotili také vystavovatelé. Největší počet lidí dorazil v sobotu, kdy prošlo výstavištěm téměř 25 000 motocyklových fanoušků. V tiskovém středisku se akreditovalo 212 novinářů.

Motosalon byl umístěn v pavilonech P a F, doprovodné programy probíhaly na volných plochách u pavilonů Z a P. Pro doprovodné programy byl k dispozici ještě pavilon Z, který však z důvodu vydařeného počasí nebyl využit. Na ploše 22 000 metrů čtverečních se veletrhu zúčastnilo celkem 130 vystavovatelů s více než 300 značkami. Na Motosalonu vystavovaly všechny velké značky, které působí na českém motocyklovém trhu. Motosalon je jediným veletrhem, který zaštiťuje motosekce Svazu dovozců automobilů s účastí importérů.

Vytisknout