Informace k ubytování v domově mládeže SOŠ a SOU J. Hradec ve školním roce 2020 - 2021

Informace k ubytování v domově mládeže SOŠ a SOU J. Hradec
ve školním roce 2020 - 2021


Domov mládeže byl kompletně rekonstruován v roce 2017. Na všech pokojích je nový nábytek, nová okna a nová podlahová krytina. Žáci jsou ubytováni ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích. Celá budova je pokryta wifi sítí s internetem, k dispozici je studovna s počítačovými stanicemi.

Na každém patře je klubovna s LCD televizorem. Na klubovně je žákům k dispozici herní konzole Xbox 360 s kinektem, klavír, elektronické šipky, stůl na stolní tenis a stolní fotbálek. Na vychovatelně si pak mohou žáci zapůjčit deskové hry.

Volný čas mohou žáci trávit v tělocvičně školy, ve které jsou pravidelně sportovní kroužky domova mládeže (florbal, fotbal, přehazovaná, vybíjená). Ve volném čase mohou navštěvovat kroužek vaření, pečení a kroužek výrobních činností (malování na trička, výroba mýdel, výrobky z pryskyřice, encaustika, pletení atd.)

Žáci mají k dispozici kuchyňku, která slouží k občasnému ohřívání, či vaření jídla (ne k pravidelnému vaření), varnou konvici, lednici a mikrovlnou troubu.

Cena za ubytování v domově mládeže činí měsíčně 900 Kč /osobu na pokojích bez sociálního zařízení (sociální zařízení je vždy na patře společné), nebo 1100 Kč/osobu na pokojích s vlastním sociálním zařízením

Přihláška do domova mládeže je ke stažení zde: https://sos-jh.cz/Prihlaska-do-DM

Zájemci o ubytování musí vyplnit přihlášku, oskenovat a zaslat elektronicky na email: martin.jahoda@sos-jh.cz, nebo vyplněnou přihlášku zaslat poštou na adresu školy (SOŠ a SOU, Jáchymova 478/III, Jindřichův Hradec, 377 43), případně odevzdat osobně v sekretariátu školy, či na budově domova mládeže.

Kapacita domova mládeže je v současné době naplněna. Případné další přihlášky se budou řešit dle nastalé situace i vzhledem k epidemiologickým podmínkám a požadavkům MŠMT při zahájení nového školního roku.

Martin Jahoda - vedoucí domova mládeže
Mgr. Karel Chalupa – ředitel školy

 

Vytisknout