Tragická nehoda Marca Simoncelliho při Velké ceně Malajsie - 23.10.2011

Auto-Moto -Academy logo.jpg

Auto - Moto - Academy při Nadačním fondu Střední odborné školy a Středního odborného učiliště, Jáchymova,  Jindřichův Hradec. vyjadřuje upřimný a hluboký zármutek nad tragickým úmrtím skvělého a nadaného motocyklového závodníka Marca Simoncelliho při Velké ceně Malajsie, dne 23.10.2011.

Marco Simoncelli.jpg     Marco Simoncelli 1.jpg   Marco Simoncelli 2.jpg

Marco Simoncelli 3.jpg    Nehoda v Malajsii.jpg

Paolo Simoncelli.jpg
Otec zesnulého motocyklisty Marca Paolo Simoncelli (uprostřed) přijímá kondelenci šéfa italského olympijského výboru Gianna Petrucciho.

Čtyřiadvacetiletý Ital byl ve světě závodních motocyklů velmi oblíbený u fanoušků i ostatních jezdců, navíc si získal respekt titulem mistra světa z roku 2008 v kategorii do 250 ccm. Jezdec Hondy podlehl zraněním poté, co přišel o helmu při pádu v zatáčce a narazili do něj další dva jezdci.

Poslední rozloučení proběhne  v kostele Santa Maria Assunta v Corianu (provincie Rimini). Zúčastní se ho jen rodina a nejbližší přátelé a známí, přičemž záběry z obřadu budou přenášeny na velkoplošnou obrazovku, která bude umístěna někde stranou od vesnického centra. To má být po dobu pohřbu zcela uzavřeno.

Mgr. Karel Chalupa

Vytisknout