Den otevřených dveří 21. listopadu 2014

Dne 21.listopadu 2014 se uskuteční od 9:00 do 17:30 hod. den otevřených dveří na všech pracovištích školy

 

Pozvánka: 
Prezentační materiál školy (informace o oborech studia a dalších aktivitách):

Co vás čeká?
Prohlídka budov a pracovišť, vybavení školy
Seznámení s programem studia a jednotlivými studijními obory
Informace o přijímacím řízení
Informace o spolupráci školy s firmami
Informace o účasti na  projektech
Praktické ukázky z odborného výcviku

Všechny Vás srdečně zveme na prohlídku školy. 

 

Den otevřených dveří byl oficiálně zahájen v 9:00 hodin v sídle školy, v aule. Děkujeme za účast zástupcům jednatelů a zástupcům firem, se kterými škola spolupracuje v oblasti odborného výcviku a taktéž panu starostovi Jindřichova Hradce, Ing. Stanislavu Mrvkovi, který se zahájení dne otevřených dveří zúčastnil.
Ředitel školy seznámil přítomné s oborovou nabídkou a zdůraznil, že škola má velmi aktuální nabídku především technicky zaměřených maturitních oborů, jako jsou obory "Provoz a ekonomika dopravy" se zaměřením na logistiku a obslužné počítačové systémy a obor "Informační technologie". Doprava, logistika a počítače sehrávají jednu z nejvýznamnějších úloh ve firmách,  při rozvoji regionů či distribuci zboží atd. V logistice a v dopravě chybějí odborně vzdělaní pracovníci v takové míře, že se předpokládá, že tento nedostatek bude mít za následek zpomalení transitu a operací se zbožím.  Po pracovnících v logistice a dopravě tak neustále vzrůstá poptávka. Tento obor stejně jako obor "Informační technologie" se tak stávají významným a nosným programem maturitních oborů školy.
Kromě těchto oborů škola nabízí tříleté učební obory, z nichž čtyři jsou ryze technického zaměření (Klempíř, Zedník, Elektrikář - silnoproud, Nástrojař), přičemž obor "Nástrojař" byl včetně celé haly odborného výcviku stroji a nářadím  dovybaven průmyslovým výukovým obráběcím centrem CNC od firmy EMCO MAIER. Obory "Kuchař- číšník" a prodavač se těší zájmu především děvčat a je o ně velký zájem. 

Foto: IMAG1467.jpg   

IMAG1461.jpg 

    IMAG1462.jpg

IMAG1460.jpg

IMAG1464.jpg

IMAG1466.jpg

IMAG1472.jpg

IMAG1468.jpg

IMAG1476.jpg

IMAG1475.jpg

IMAG1496.jpg

IMAG1499.jpg

IMAG1499.jpg

IMAG1501.jpg

IMAG1502.jpg

IMAG1505.jpgIMAG1509.jpg

Foto 1 CNC.jpg

Foto 6 CNC.jpg

 

Vytisknout